Behind your desk

Det är tacksamt att fota skönheter. Det kliar i mig...
bilder tagna från google.
Saknar min Kamera. I morgon eller i övermorgon får jag tillbaks den. Thank god.

Only a fool breaks his own heart

Ledig från skolan idag. Typ picknick med klassen, de hoppar ju alla treor, fattar inte hur dem tänker, lärarna alltså.... Asnice väder. Vaknade bredvid mitt alldeles egna miffo och försökte få honom att gå till skolan. Det gick inte. Vi sov till halv elva och tog en riktig segmorgon. Nu har jag tagit mig från ena sidan av andra sidan av stan till andra sidan av ena sidan av stan. Alltid denna pendling. Igår såg vi btw Sherlock Holmes. Bra film. Snygga killar.

GAH

TYP TRÖTT
har inte sovit på ett dygn om två timmar.
inte nice.

How to hang a warhol

Inatt har jag sovit exakt 0 timmar. Nice! Det kör vi på.
Ny dag -nya tag.

Sökandet

Vårkvällens tystnad så brutal
När jag vinglar fram
Och hoppas på att tappa bort mig
Bland Stockholms gränder
Jag har inte varit här förut
Men ändå känner jag igen mig
Jag kanske ljuger för mig själv
Men jag hoppas att du ska finna mig
Där jag aldrig skulle befinna mig
Egentligen
Om jag vore nykter och lycklig
Och inte tänkte så på dig
Eftersom du inte letar efter mig längre
Är chansen större att du ska se mig
Om jag befinner mig där jag inte hör hemma
Denna vårkväll suger ut all kraft
Som jag har kvar
Ersätter den med längtan och förtvivlan
Och tankar som är tvärtom och bak och fram
Om vi bara hade funnit varandra
När vi båda sökte
Vårkvällens tystnad så brutal
När jag vinglar fram
Och hoppas på att tappa bort mig
Bland Stockholms gränder
'
Jag har inte varit här förut
Men ändå känner jag igen mig
Jag kanske ljuger för mig själv
Men jag hoppas att du ska finna mig
Där jag aldrig skulle befinna mig
Egentligen
Om jag vore nykter och lycklig
Och inte tänkte så på dig
'
Eftersom du inte letar efter mig längre
Är chansen större att du ska se mig
Om jag befinner mig där jag inte hör hemma
Denna vårkväll suger ut all kraft
Som jag har kvar
Ersätter den med längtan och förtvivlan
Och tankar som är tvärtom och bak och fram
'
Om vi bara hade funnit varandra
När vi båda sökte

The little things give you away

Hade som sagt skiva igår. Vilken grej. Askul verkligen. Middagen var otroligt rolig. Alla i klassen fick varsina roller utdelade (Som två i vår klass tyckte passade oss). Jag blev klassens pajas. Rätt sant måste jag säga. Tråkigt att man ser så jäkla sliten ut på alla bilder bara haha. Men det blir nog så. Rätt stolt att jag lyckades hålla humöret på topp trots sjukdom och en kille som nästan lyckades sabba min kväll. Thank god för att jag har så underbara vänner som gjorde att jag glömde honom lika snabbt som han kom och vände. <3
pix från blogg

Call me Al

Vad säger ni om svininfluensan? Jag som skrattade alla i ansiktet (tyst) som hade tagit sprutan å tänkte; "HAHA vilka loosers. Jag sket i sprutan och har inte fått svinis! De är lurade hela bunten!"
Så tänkte jag. Nu har jag med all sannolikhet fått skiten själv. Fan. Kanske skulle tagit sprutan: Passande tillfälle att bli sjuk när klassen har skiva. Noooo.
Jaja, något som piggar upp mig är annars dem där jäkla grupperna på fb som dyker upp överallt.
Morsan ringer:Vad gör du? "är med Frodo", så är man med Gandalf ;PP:Ppp;PPp.
Farsan ringer: "vad gör du?" "super", så är man med en häst ;Ppp.
Voldemort ringer: "Har du sett Harry Potter?", "Nej.", så har man ;ppPPpPP.
"VEM VARE SOM KASTA?!" "Inte jag." Så var det jag ;PPppPpPpPPp.
Vi som stör oss på ;PpPpPp grupperna....så gör man inte det ;PpPpP.
HAHA JAG DÖR! dem är så jävla roliga. Sämst humor I know.

Fresh prince becomes the prince of all n00bs

I morgon har min klass skiva. Rocktema. Jag har ingen aning om vad jag ska vara och jag håller nog på att bli sjuk: Mindre roligt. Men men. Funderar på marilyn manson eller rockgroupie. Vet inte riktigt än. Min bf sa att han skulle ha en outfit som lät som total katastrof i mina öron. "Men det är typ beatels stil" sa han. Tvingade honom att ta på sig grejerna, ta kort och skicka till mig. (GAh jag är en flickvän från helvetet...). Som jag befarade ser han ut som någon från tv-serien Fresh prince in Bel Air. HAHA KATASTROF!! Jag vet inte hur jag på ett smidigt sätt ska få honom att ändra utstyrsel.... Spänningen är olidlig....

JAg som snyggingen? Va tror ni?

Björn-Johan-Börje??

Igår var charlies' angels på inflyttningsfest i sumpan. Höhö. De var bål överallt. I alla fall i mitt glas. Överallt i mitt glas. I början var vi porrigt snygga allihopa. Sen blev vi alla lite mer spårade. Bara för att Hanna hade med kameran. De brukar bli 150 egopix då ungefär... Bilder tagna från blogg.
coolt.

Kill her pussyCat

Två å en halv timme kvar innan man inte kan söka till högskolan mer. Jag har inga planer att plugga i höst men söker för säkerhets skull Lite backup sådär. Har kryssat i några kurser som jag kanske inte vill gå, eller kanske. Så nu börjar jag kolla på andra kurser. Får en rebellisk känsla över mig och får lust att kryssa i en massa random-kurser. Typ islamologi. Eller någon kurs om samer. Eller om kärlek och historia. Asflummiga grejjer. Hehe. Vill kryssa i allihopa i ren protest.....

Vampire night

Jag har vänt om dygnet. Igen. Fan. Har läst ut Dracula som jag ska skriva om på engelskan i morgon. Frågar mig själv varför alla tjejer är så hypade på vampyrer. Jag måste ju själv erkänna att det finns en viss attraktion till dem... Är det för att dem kan döda en vilken sekund som helst, with a single bite? Eller för att de är odödliga, för att de är så starka, för att de är övermänskliga, för att de egentligen bara vill ha vårat blod och inget annat? Varför osar dem av sex egentligen? Är de för att det känns som om de åtrår oss? Fuck asså, sjuka tankar klockan två på natten.
Gary Oldman-typ snygg som Dracula
En sista fråga; VAD ÄR GREJEN MED SISTA BILDEN?? Wtf, enligt källan (google såklart, alla bilder därifrån) så ska bilden komma från filmen Bram Strokers Dracula. Stämmer det eller är det någon sjuk porrgrej eller?
Det är ju en tjej som har sex med en.. en.. eh varulv?

I might as well hang around here 4 a while

Klickklick
Moto Boy. Beat Heart. Grym låt, galet bra röst. Mysig som satan.
(google)
history, history repeats itself, and it seems like this, I just never learn
your mistake was giving me your heart to break and still I miss you so,
I just can't let you go, I hold you not to blame, I might as well give in
oooh, take me back into your heart, let me in with the sound of your tears
hopelessness, and am I the only one who wants it back, don't you know
that I love you still
Kolla in honom på youtube.

Vlaar, Caar and Djemba-Djemba

Gårdagskvällen spenderades i Diselverkstan uta i Nacka. Cholera Jasna hade debutalbums-släpp och releasefest. Nice. Fick hem skivan med deras enorma låtar. Alla borde lyssna.... Det började med att jag och mina tjejkompisar började gå på deras spelningar för att sångaren Albin går i min klass. Sen dess har vi varit trogna "groupies" och hört nästan varje spelning. Och om jag väntat på att de ska släppa en skiva. Nu är den här och jag kan lyssna på dem när jag vill. Så soft.
Typ schnygga grejer.

Instant Karma

Morgonen började jättebra med att jag träffade en sadistisk läkare som drog upp en slang genom min näsa och sen raka vägen ner i halsen. I båda näsborrar. Jahaja. (Jag har problem med trånga näsgångar - därav mitt besök hos läkaren). Jag hade redan relativt stor näsa, men efter att ha haft tio bomullstussar med bedövning i vardera näsborre och sen en jäkla slang på samma ställe kan jag nu meddela att den känns ännu lite större. Nice.
Det känns som om mitt orangea hår har blivit liite mindre orange också... What do u think?
Snygg mobilbild i toaspegeln på skolan. Kände mig som fjorton all over again. 
Där ser ni näsan också. Efter det sadistiska angreppet....

Skin the Mofo

Mitt internet är segare än någonsin. Ever. Det har tagit två timmar att göra saker som skulle kunna bli klara på en halvtimme. Men men, datorn dör snart och då dör jag väl med. Ny dator verkar vara en av de svårare sakerna att tjata sig till.. Hm. Har i alla fall skickat iväg mitt projekt till tryck. Om det mot förmodan är någon som inte vet så är mitt projektarbete att göra en diktbok. Inovativt, not. Men jag gillar ju att skriva så skit samma.
Omslaget, Hanna på bilden. Får väl se om det blir bra.. Gah. Jaja nu är det bara att vänta några veckor så har jag den i handen. Hm.
I morgon har jag Matteprov. Jag siktar på ig. Shit so not me, känns sjukt wierd men men. Trotsoldern wazup! (Eller så är jag bara mentalt efterbliven när det gäller matte C).

Yesterday meant something

Igår drog jag och Hanna in till stan för att möta upp hennes jämngamla kusin och hennes kompis. På tåget in kommer Hanna på att hon inte har legg med sig. Smaaart. Alltså en av anledningarna till att vi drog till gamla stan och stället "sjätte tunnan", där är det lite enklare att smita in tydligen. Folk går klädda som vikingar där. Lite lekar, att Musse + gäng dök upp och att min alldeles egna cowboy även han anslöt gjorde kvällen awesome. Bäst var såklar jag och Hanna, när vi är i vårt esse så slår inget vår humor. Skjuts hem av brorsan var även det ett plus. Sen att folk var vikingar överallt spelade mindre roll...

Vi glömde kameran so no pix. Nästa helg blir det tydligen inflytningsfest somewhere somehow, då tas kameran garanterat med. Ohh på tisdag är det releasefest för Cholera Jasnas skiva. Awesome.

Miffo @ac

Det bästa med att vara i Åre med det här (söta) miffot var att jag märkte att han står ut med mig precis som jag är. Alltså preciis som jag är. Konstigt....


How can you stay outside

Spotifylänktillengrymlåt
'
Den här låten brukar Hanna spela på gitarr för mig. Hanna sjunger som en ängel och den här låten är underbar. Tänk vad tur jag har som fått höra den live av henne. Men jag tycker ni ska lyssna på den, den riktiga, för f*an vad mysig den är.
*
Far far, there's this little girl
she was praying for something to happen to her
everyday she writes words and more words
just to speak out the thoughts that keep floating inside
and she's strong when the dreams come cos' they
take her, cover her, they are all over
the reality looks far now, but don't go
*
how can you stay outside?
there's a beautiful mess inside
how can you stay outside?
there's a beautiful mess inside
oh oh oh oh

Sharx

Bloggtips; klickklick
En tjej som Hanna känner/kände och som även jag träffade några gånger har tillsammans med hennes vän en awesome blogg. Förutom att de lägger upp galet snygga bilder, inspiration och att de är vackra själva så skriver dem om deras galna utekvällar (de verkar alltid festa, fattar inte hur det går ihop...). Ialla fall så tycker jag om den. Så ett bloggtips så här på eftermiddagen.
Bilden är tagen från bloggen.

Because nothing with you is easy

Hemkommen från fika i stan, evigheter sen jag fikade med någon. Känner mig rätt deppig fast vet inte exakt varför, beror nog bara på trötthet iof. Hade ett retard som terrade mig hela natten genom att ringa flera gånger fast jag bad honom att låta bli. Fast nu skulle jag nog behöva en kram av samma retard tror jag...
Jaja, har en sjukt seg helg framför mig. I morgon är det högskoleprovet. En hel dag åt prov som jag inte fattar någonting av. Sjukt nice. På söndag kanske jag sliter mig från berget av plugg jag har och följer med när ett gäng tjockisar ska fotas. Jag vet inte med det lät lockande...
Edit; GOOGLA INTE FAT CHICS! Jag försökte hitta någon frän bild att kasta in men urki. Nu mår jag dåligt...

Dreams are hallucinations of a life that happens inside you

Har pluggångest. Som vanligt. Tänker på dagisbarnen jag är med på dagarna, de har inte känt ångest någon gång i sitt liv. De vet knappt vad stress är. De lägger pärlplattor, leker starwars och ritar. Varje dag. Och så äter de mellis. Och skrattar, åt allting. Deras största problem är att jag säger "va schysst" för ofta eller att jag har skärp i midjan i stället för i byxorna. Det tycker dem är jävligt udda. Jag tänker på studenter, ig-varningar och högskoleprov. Och ibland kan jag inte somna för att jag har sån ångest. Jag vill inte hålla på å hålla på, vad jag menar är bara att vilka kontraster! Man ska bli dagisfröken och rita kaniner och torka bajs varje dag. Men samtidigt pluggar vi väl för att undvika det, slippa det liksom. Vilken jäkla dubbelmoral vi lever i....

Vart är mitt fotbollsproffs?! Han som ska försörja mig och ge mig manikyrer och shoppingrundor dagarna i ända. Vart är han??
Tror ni inte någon snygging skulle vilja ha mig? Så het som jag är?
10 points.

If you knew destiny

Usch, har en sån där dag när jag känner mig sjukt ful. You know what I mean. Det mesta beror på håret tror jag. Men men, jag försöker skaka av mig olustkänslorna... Det är otroligt dumt att gå in på Kenzas blogg när man har en dålig dag btw, fan varför är bruden så jäääkla snygg? Hetare får man leta efter.
Nu ska jag iväg till dagiset i tre timmar och leka. Tjoa.
Det tog bara en timme att få en okej bild....

I have never faked it. Why would I?

Jag förstår inte var tiden tar vägen. Men vägen tar den. Igår var första dagen på dagiset. Barnen är galna. På bra och dåliga sätt, men mest bra tror jag. Jag ska dit idag igen tre timmar. Igår klippte jag mig också, och slingade. Min frisör blev alldeles förtvivlad när jag kom. "Det är grönt! svart! brunt! Blont! Gult! Vad har du gjort??!!! Hon tyckte jag skulle sluta leka och sa att mitt hår var en hopplös historia, det gick kanske inte att rädda sa hon. Nehepp, sa jag.
"Gör vad du kan" sa jag. Och sen satt jag där och såg hur håret föll, och hur alla skiftningarna byttes ut mot nya skifningar. Nu är jag blond, guld, ljusbrun och orange. Mest orange. Men inte grön. Och det är väl något kanske. Jag vet inte. Fake it till you make it, sa min syrra. Och det får jag nog göra.
För det ser fan fortfarande skumt ut.
Som sagt. I'll fake it. Så de e lugnt lixom....

Married 2 you 4 Ever


Princess Sophia and Krull the warrior king

Hemma från Åre nu, det var jäkla trevligt. Skidåkning, spårad påskafton där jag nog gjorde bort mig big time, mys med Mr R och fint väder i backen. Men idag är jag hemma i Stockholm igen och tog en runda förbi min solstråle. Vi spårade och det slutade framför kameran. Här är några som hjärtegull tog på mig. Det behöver ju inte alltid vara smickrande haha. Slänger nog upp några på henne med. Annars så har ni nog sett en del på hennes blogg redan.

RSS 2.0