Swim like a mother fucker

Idag åker jag till Åre. Igen. Ett jäkla flängande dit i år. Får passa på nu när jag får liftkortet betalat. Höhö. Den här gången följer Radovan med. Blir spännande att se om jag kommer att stå ut med honom i fem dagar. Jag är rätt säker på att jag inte kommer göra det, men det här blir väl som ett test antar jag. Fungerar fem dagar non stop utan problem. Ja... Då kanske det funkar.

Men först skoldag.

Even Hitler ate breakfast

Gör textkommunikations-läxa. Det går åt helvete med både inspiration och bra förslag.
Det finns en jäkla massa bra reklam där ute, synd bara att jag inte kan skapa den.
Och nej, jag vet inte varför två av dem riktar sig till lesbiska....

I've gone to every garage sale

Igår mailade jag ett dagis som finns i närheten av där jag bor. Frågade om jag kunde komma dit några timmar per dag några gånger i veckan för att hjälpa till med barnen. För att uppfylla de där tvåhundra timmarna som man i princip behöver ha passat barn för att få bli au pair. Fick svar idag. De lät taggade. Ska ringa dit i morgon och bestämma en tid för att komma och presentera mig i början av nästa vecka förhoppningsvis. Det är så galet nice. Är taggad till tusen på den här au pair grejen i England. Jag och Therese ska dit, så enkelt är det. Och om Hanna hänger på till ön så blir det tusen gånger bättre.

Så förhoppningsvis jobbar jag snart extra, gratis, på ett dagis. Men det är det fan värt.

Fetterless

Jag hade en blogg i två och ett halvt år. Men jag växte ur den, som favoritskorna man har tills dem knappt har någon sula kvar. Man vägrar se hur trasiga dem är, trots tjat från föräldrarna att dem borde hamna i sopen direkt. När man börjar gå kobent bara för att skorna inte ska lossna från fötterna, det är först då man inser att det inte fungerar längre. Att det är läge för något nytt. Samma sak skedde med min blogg. Jag växte ifrån den och insåg att det fanns vissa människor som läste min blogg som faktiskt inte hade rätt till att höra allt om mitt liv. Inte allt som jag ville skriva där i alla fall. Föredetta vänner, ex och föräldrar var tvugna att rensas bort från läsar-skaran och då var det bara att ta tag i det. Så det här blir min nya oas. För efter en kort paus så insåg jag att jag behöver en blogg. Faktiskt. Och här är den. Fetterless. Ett engelskt uttryck för fri. Det är väl det jag är på väg mot nu antar jag. Frihet.
/J

RSS 2.0